Hvis du i markedet for en skrivning pen i dag, så har du ingen mangel på muligheder. Du kan vælge at fyldepenne, rullelejer penne, kuglepenne, fyldepenne, gel blæk penne, kuglepen penne gevir og mange andre stilarter af penne. Ikke alene har du et bredt udvalg af stilarter kuglepenne, men du har også en bred vifte af producenter. Nogle af de mest kendte mærker af pen siden Parker kuglepenne, Waterman kuglepenne, Cross penne, Mont Blanc penne, Bic kuglepenne og en række andre, herunder kuglepenne gevir udskårne mønstre. Ingen giver kredit til små indhegninger, som dette skrives instrument er forfalden hvis du tænker over det den ydmyge pen er at skrive historie hver dag. Efterlad et spor af menneskelig kultur i alt, der følger. Tænk på, hvor meget lettere en tid, ville hulen mand have haft, hvis han havde kun en pen.

Apropos hulemænd, historie skrivning pen helt tilbage i 3000 f.Kr., da de blev fremstillet af stænger af bambus og siv. http://www.canadagooseparka.top Oprindelsen af ​​ordet pen er afledt af det latinske ord penna, hvilket betyder af fjer. Tidlige civilisationer fjer meget udbredt i civilisationer, herunder deres anvendelse som skriveredskaber i begyndelsen. De bedste fjer til brug for penne er store fugle, som en svane eller gås. Pennen er begyndt at udvikle det instrument, vi kender i dag, når LE Waterman opfandt den ærværdige pen. Han udviklede en lidt længere, når Laszlo Biro lejer indgå i udformningen og opfandt kuglepen i 1944. Det næste skridt i udviklingen af ​​filt pen blev opfundet af en Tokyo selskab nedlukning i 1960.

4000 år f.Kr. gammel mand ridset billeder ler med en træpind. 3000 år f.Kr. egyptere begyndte at bruge siv og fjer til at indføre oplysninger. 1300 f.Kr. romerne brugte en metalstang til at udskrive på plader af voks. Middelalderen. Anglo sakserne brugte en voks farvekridt til at skrive på træ barer. 600 1800 AD europæerne er begyndt at forbedre de tidligere designs. Røgfanen optrådte for første gang i Spanien og var skrivning instrument valg for de næste 1200 år. 1790 blyant blev opfundet af den franske. 1800 1850ies. En første version af en metal fyldepen blev opfundet i 1803. 1943 Opfindelsen af ​​det, vi nu kalder kuglepen er krediteret af Laszlo og George Biro. 1953 den første masseproduktion og økonomisk bold kom på scenen foretaget af selskabet Bic. Bic penne er stadig en af ​​de mest omkostningseffektive fjer på markedet i dag og er meget populære. 1960 filt blevet moderne. 1980 ikke tilfreds med teknologi kuglepenne rulle bold ankom, at den nye teknologi og producerer en følelse ren og glat handling. 1990 Gel blæk penne ankom på scenen og fortsætter med at forbedre flow og føler til pennen. Når vi mener, at pennen er så godt som det er, at teknologien viser os det modsatte. Det er svært at forudsige, hvad de næste 50 år vil give os skrive teknologi.

X Send en kommentar på denne artikel Bemærk: Vi læser og moderat alle kommentarer, før de synlige på artiklen side. Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med asteric er påkrævet.