Stephanie Levitz, Den canadiske Press

OTTAWA Den føderale VK-regeringen først luftbro af syriske flygtninge ankommer torsdag i Toronto, siger premierminister Justin Trudeau.

En anden plan er planlagt til at ankomme lørdag i Montreal, tilføjede han.

De Liberale søger at bringe 10.000 syriske flygtninge til Canada i slutningen af ​​året, og en anden 15.000 ved udgangen af ​​februar.

Mens syriske flygtninge er blevet ankommer i Canada for måned via kommercielle fly, torsdag luftbro repræsenterer starten på den massive genbosættelsesprogram Venstre lovede under valgkampen.

De havde lovet at genbosætte 25.000 syriske flygtninge til Canada ved årets udgang, men blev tvunget til at sprede engagement over en længere periode på grund af de involverede logistik.

De første 10.000 flygtninge regeringen sigter mod at bringe til Canada den 31. Dec., vil næsten udelukkende være dem med private sponsorer, canada goose vest http://www.dcanadagooseonline.top/ der er til at byde dem velkommen til lokalsamfund i hver provins.

Ved udgangen af ​​februar 2016 er regeringen selv i håb om at genbosætte 15.000 flygtninge, der i første omgang spredes blandt 36 forskellige byer, hvor bureauer har aftaler om genbosættelse tjenester.

Vejspærringer til at få programmet fra jorden har inkluderet at få FN til at finde nok sager til at henvise til Canada for eventuel genhusning, tekniske hikke vedrørende biometrisk screening udstyr og diplomatisk tovtrækkeri med regeringer i Jordan, Libanon og Tyrkiet i udrejsevisa.

Immigration minister John McCallum sagde onsdag, at en blokering med regeringen i Libanon i særdeleshed nu er ryddet, hvilket skulle gøre det lettere for visum, der skal tildeles.

dage siden, var vi meget bekymrede over dette spørgsmål, men heldigvis har den libanesiske regering reagerede meget godt, og vi har nu udrejsevisum, sikkert let nok for de to første fly til at komme fra den del af verden til Canada, McCallum sagde.

Men, kunne denne proces blive bremset påny følgende planlagte valg i landet til senere i denne måned.

En valget i Tyrkiet tidligere på året er blevet delvist skylden for den langsomme start på flygtninge behandling der og McCallum sagde, at det er usandsynligt, at nogen flygtninge i øjeblikket i Tyrkiet vil komme til Canada i slutningen af ​​året.,

Den mest sker fremskridt ud af de statslige operationer i Jordan, hvor hundredvis af mennesker om dagen bliver nu screenet af sikkerheds- og sundhedsmæssige officerer.

aldrig lægge alle vores æg i én kurv, sagde McCallum.

altid havde tre lande, som vi arbejdede fra starten, og hvis et land producerer mere, kan en anden producere mindre, men at sætte de tre sammen, er vi helt sikkert arbejder meget hårdt for at realisere vores mål. foreløbige budget for programmet er lige så meget som $ 698.000.000. McCallum annoncerede onsdag, at genbosættelse agenturer vil være at få en $ 3.6 millioner løft til deres budgetter i år til at klare tilstrømningen af ​​syrere.