De 5 dummeste Teknologi Spørsmål Ever googlet

Derfra pengene delen låses bare på plass. Du trenger ikke engang å fortsette å gjøre jobben etter det, og du vil fortsatt få betalt. Husk at noen ganger viktige folk vil prøve å kaste disse e-postene, men hvis det avhengighet anelse panner ut, de sannsynligvis ikke tenker klart nok til å tømme slettede elementer-mappen. Se, for alle de dårlige tingene som teknologien setter deg gjennom, viser det seg at det er minst noen betalte jobber der ute hvis du forstår det ganske bra.

  1. Hva Oppfinnelser er ikke gjort?

Store spørsmålet. Jeg liker der hodet er på. Det er ganske usannsynlig at teknologien kommer til å slutte, så det er smart å få på toget tidlig og oppfinne noen ting som vil betale ut i det lange løp. Heldigvis finnes det fortsatt mange ting vi mennesker har alltid nødvendig, men at ingen har hatt tid til å gjøre ennå. Her er noen jeg tenker på nesten hver dag:Kjøp Canada Goose Parker

Spesielle briller som lar deg se hvilke dyr har sjel og hvilke som ikke gjør det. Hvis det ikke pan ut, da en som bare fungerer for fugler.

En hemmelig overs for fugl samtaler, slik at du kan fortelle om de bare later til å synge og virkelig ler av deg.

En gaffel som er en gaffel i den ene enden og en tannbørste på den andre.

En fjernkontroll fugl som kan fly og triks ekte fugler til å fly gjennom vindturbiner.

Egentlig, hvis du oppfinne bare en av disse tingene, kan du sannsynligvis gjøre millioner og bli husket for alltid. Men hvis du tenker på å prøve å lage en kolibri mater som tiltrekker lyn, kan du glemme det, fordi at ideen er tatt.